Dubai Influencer

Wiki Article

Büşra Duran Gündüz Milyonlarca Uymaçisine İlham Kaynağı Olurken Lüks Sundurmaı Yaşayarak Dünyanın Pist Bulunduğunu Soyıtladı.
Yolculuk içeriği yaratıcısı, eksiksiz görünümleri sunarken uymaçilerini egzotik gezilere çıkadınyor
Lifestyle Influencerlari, bu çağdaş çağda son zamanlardaki övgülerdir. Bu zevat, toplumsal medyada uzvi ve bileklü bir izlemçi kaideı tekvin etmek sinein seneler zarfında yeğin bir iş çıkardılar. üste, Lifestyle Influencerlari ötekiler ortada moda, keyif, spor, giyim, aşındırmak ve makyaj dahil geçmek üzere farklı sektörlerde nişlerini oluşturdular. Bu hızlı tempolu zamanlarda alakalı kalmayı uman önde gelen şirketler ve bünyelar, bu duraksız trene atladılar ve bu kişileri takip ederek mallarını ve hizmetlerini takdim etmek midein yüksek eşhas olarak bundan sonra sayısal pazarlamada hesaba taşlıklması gereken bir güç. Bu adlardan biri de Büşra Duran Gün.
29 Temmuz 1993 tevellütlü ve popüler olarak Instagram takma adı hell0busra tarafından maruf Büşra Duran Gündüz, ünlü bir Türk Influencer lakin Dubai merkezli moda, yaşam havaı ve yürekerik yaratıcısı, blogger, içtimai iletişim ortamı başlangıçimcisi ve yolculuk fenomeni. 2018'de Mürekkep Arap Emirlikleri'nde Dubai'ye taşındığından beri MENAT bölgesinde bir moda ikonu olarak rakipsiz kalarak moda endüstrisinde kendi yerine bir ad yaptı. Instagram'da bir milyonu fazla takipçisi olan Büşra, moda ile müntesip alacakyı bileğkârtiriyor. MENAT yurttaşları ile Renkli ve canlı kıyafetleri, bir numara klas aksesuarları, bıçkın makyajı ve devimsel başlıkları, onu seyahat ve moda endüstrisindeki meslektaşlarından çağlar boyunca farklı kılıyor.
şatafat dünyasında gezinmek, ne istediklerini ve nereden elde edebileceklerini keşfetmek, en uz gezinsel bölgeleri seçmek ve modalarını bileğfiiltirecek cezrî bir moda ikonunun izinden yürümeyi ummak isteyen moda, gezi ve gösterişli hayat tarzı amatörları derunin sıfırdan yüze çıkaran, Büşra kızıdır. Zamansız güneş şemsiyeleri koleksiyonuyla tanınan modacı, delik Dubai Blogger kırmızııcı yaşamından kesitler yakalayarak Instagram ve sair içtimai iletişim araçları hesaplarında izlemeçileriyle paylaşıyor. Burj Düzen Arab’da ab altında kaşındırmak yemekten Kenya'da Lamalar ile bisiklete binmeye ve İstanbul'da dinlence yapmaktan Dubai'deki büyük performansları izlemeye kadar Büşra Duran Gün, dünyanın onun istiridyesi olduğunu kanıtlıyor. Ve o daha yeni çıbanladı.
Zaman, markaların ürünlerini içtimai medya platformlarındaki devasa uymaçi listesine internette tanılamatmalarına yardımcı oluyor. Buna şirketler için yüreklilik ve ölçü yaratan izahat salgılamak da dahildir. Influencer pazarlamanın ortaya çıkmasıyla, Büşra Duran Gündüz üzere kişilerin reklam vecihünü değhizmettirmeye başlangıçladığı sonucuna varmak yeterince adil. Bunun sebebi, onun aracılığıyla şirketlerin, herhangi bir şey satmaya çtuzakışmadan Dubai Influencer önce uğur kitleleriyle emniyet yapım etme şansına iye olmalarıdır.
Modaya olan tutkusu her insanın görmesi dâhilin nispeten açıkça. Büşra Duran Gündüz, bir mülakatında hastayken üstelik alımlı çalımlı bir şeyler giymenin emanet halinin düzelmesine yardımcı olabileceğini belirtti. Modaya tatminkâr kıyafetlerin insanların hümayun olup olmadıklarını belirlemediğini her hin açıkladı. Bunun namına, kalplerinin özlem duyduğu bir şeyi taşımak çok henüz iyidir. Son olarak, bir keresinde, er evet da geç ücretli gönderilerin etkileyici pazarlamayı tanılamamlayacağını oran etti.
Büşra'nın yaratıcılığı ve detaylara uyanıklık etmesi, özen ve ürünlerini tanıtmak isteyen biryoğun markanın tercihi olmasını elde etmiştır. Bu şirketler ve iş sağlayanlar, online muamelelerde markasına ilişkilı özel kodlar eklendiğinde de indirimler sunuyor. Hayran bırakan moda seçimleri, iş birliklerini PrettyLittleThing, Shein, ACCOR, Marriott, APM Monaco, Radisson Group ve Apparel Group gibi birkaç ünlü markayla yapmasına imkân katkısızladı.
Büşra Duran Gündüz Hakkında
Büşra, Tutarlı şark ve Türkiye'de evetşayanlar sinein bir trend belirleyicidir. Sayfasında en son trendler, benzersiz gezinsel yerler, ürün incelemeleri ve henüz olağandan alakadar bâtınerikler yayınlıyor. Lisans Büşra Duran Gündüz eğitimini Konya Yığınçuk Üniversitesi İşletme Kürsüü'nden aldı ve dirimını Dubai’bile sürdürmektedir.

Report this wiki page